NOUTATI:

MAGAZINUL NOSTRU OFERA CENTRARE PROFESIONALA PENTRU LENTILE PROGRESIVE,BIFOCALE SAU MONOFOCALE ZEISS,CU AJUTORUL CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DIGITAL COMPUTERIZAT DE CENTRARE DENUMIT ITERMINAL ZEISS!! DuraVision Platinum Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Pret 200 de lei perechea!! Detalii in rubrica LENTILE OCHELARI din categoria PRODUSE! RAME COLECTIA CELINE DION CU ELEMENTE DE CRISTAL SWAROVSKI LA NUMAI 330 DE LEI UN NOU CONCEPT IN OPTICA MEDICALA!VA CONFIGURATI SINGUR OCHELARUL DE SOARE SAU OPTIC! ALEGETI BRATELE,FATA OCHELARULUI,CONTURUL LENTILEI, IN GAME DE CULORI DEOSEBITE!TOTUL 250 LEI! cu lentile optice pretul difera functie de dioptrie! IMPLANT CRISTALIN ALCON CU CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE INCEPAND CU 760 !!

Cand e timpul sa iti faci ochelari? Principalele semne ale ochilor cu probleme.

Cand e timpul sa iti faci ochelari? Principalele semne ale ochilor cu probleme.

Ai senzatia de vedere in ceata, de ameteala, ai ochii rosii, care lacrimeaza puternic? Inseamna ca a venit timpul sa te adresezi unui medic oftalmolog. Acestea sunt primele simptome ale unor ochi bolnavi.

 

De asemenea, daca ai nevoie sa indepartezi obiectele pentru a le vedea clar, daca intampini probleme in a vedea obiectele aproape de tine, daca vederea devine incetosata cand incerci sa citesti inseamna ca ai nevoie de un examen de specialitate.
Acest lucru poate fi aratat si de disconfortul la nivelul ochilor sau de durerile de cap frecvente atunci cand citesti sau lucrezi la calculator pentru o perioada mai scurta de timp.
O persoana care are nevoie de ochelari poate avea si acea privire neclara, cu pete intunecate sau lucioase. Daca vezi pete plutitoare, daca lecturezi cu dificultate sau daca ai ochii obositi, acestea sunt alte semne de avertizare ca ochelarii sunt necesari.
Copiii care stau prea aproape de televizor, care tin obiectele extrem de aproape de ochi sau nu vad bine sa citeasca la tabla au nevoie, de asemenea, de ochelari.
La copii este indicat un consult la trei-sase luni, datorita faptului ca dioptriile evolueaza mai repede in perioada de crestere.
La adulti, medicii recomanda o consultatie de rutina o data pe an sau ori de cate ori apar semne de ingrijorare.
Pentru cei care nu vad la distanta (miopi) sau pentru cei care nu vad la citit (hipermetropi), principalul semn care trebuie sa ii trimita la medicul oftalmolog este vederea mai slaba, insotita de dureri de cap, dificultati de concentrare si lacrimare.
Pentru stabilirea dioptriilor exacte, medicul are nevoie de mai putin de o oră, in care va testa ochii cu minimum doua aparate diferite. Trebuie explicate exact simptomele, pentru stabilirea unui diagnostic cat mai corect.
Specialistul va analiza inclusiv structurile ochiului, pentru descoperirea anumitor modificari (fundul de ochi, polul anterior, tensiunea din ochi).


« inapoi la blog
Card fidelitate Descarca Imprima