NOUTATI:

OPTICA NOASTRA ESTE ACREDITATA DE MINISTERUL SANATATII PRIN AGENTIA NATIONALA A MEDICAMENTULUI SI DISPOZITIVELOR MEDICALE!

Lentile progresive Zeiss Individual 2

Lentile progresive Zeiss Individual 2

Ochii trebuie priviti ca parte a unui intreg. Nu exista doua persoane identice-ele difera nu doar prin caracteristicile anatomice. Stilul si preferintele vizuale sunt strans legate de modul de viata. O lentila progresiva ar trebui sa fie in concordanta nu doar cu fizionomia purtatorului, ci si cu principalele sale activitati din viata de zi cu zi.

 Lentilele progresive Zeiss Individual 2 ,raspund la aceste provocari cu o solutie care ofera cea mai performanta si naturala vedere in orice situatie.

 

Tehnologia Luminance Design

Pornind de la faptul cunoscut ca dimensiunea pupilei ochiului se modifica in diferite conditii de lumina, pentru obtinerea unei vederi naturale si a unei acuitati vizuale bune in orice conditii de lumina, designul lentilelor este calculat fascicol cu fascicol si nu doar pentru o raza ,ca si in situatia teoretica.

Tehnologia IndividualFit  

Ia in considerare principalele activitati din viata de zi cu zi a purtatorului de lentile,si ofera 3 tipuri constructive de lentile care sa se adapteze la nevoile vizuale ale purtatorilor:-apropiere/intermediar/echilibrat.

Beneficii pentru purtatori

-cea mai buna si naturala vedere, atat pe timp de zi cat si noaptea,optimizata individual pentru fiecare purtator si principalele lui activitati din viata de zi cu zi ;

-vedere imbunatatita cu utilizarea integrala a vederii tridimensionale 3D

-libertate deplina in alegerea ramei;

acomodare rapida cu lentilele -in orice rama de ochelari;

-acuitate vizuala buna si oboseala redusa la lectura tipariturilor si la utilizarea dispozitivelor digitale,pentru persoanele cu varsta de peste  40 de ani;

-lentile subtiri si usoare;

-gravura cu laser personalizata dupa dorinta purtatorului.

Lentilele pot fi efectuate dupa prescriptia de la medicul oftalmolog, a masuratorilor exacte cu ajutorul RV-unul (aparat special ) si executia lor dureaza aproximativ 10 zile.

 


« inapoi la blog
Card fidelitate Descarca Imprima