NOUTATI:

MAGAZINUL NOSTRU OFERA CENTRARE PROFESIONALA PENTRU LENTILE PROGRESIVE,BIFOCALE SAU MONOFOCALE ZEISS,CU AJUTORUL CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DIGITAL COMPUTERIZAT DE CENTRARE DENUMIT ITERMINAL ZEISS!! DuraVision Platinum Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Pret 200 de lei perechea!! Detalii in rubrica LENTILE OCHELARI din categoria PRODUSE! RAME COLECTIA CELINE DION CU ELEMENTE DE CRISTAL SWAROVSKI LA NUMAI 330 DE LEI UN NOU CONCEPT IN OPTICA MEDICALA!VA CONFIGURATI SINGUR OCHELARUL DE SOARE SAU OPTIC! ALEGETI BRATELE,FATA OCHELARULUI,CONTURUL LENTILEI, IN GAME DE CULORI DEOSEBITE!TOTUL 250 LEI! cu lentile optice pretul difera functie de dioptrie! IMPLANT CRISTALIN ALCON CU CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE INCEPAND CU 760 !!

Soluția ZEISS pentru filtrarea luminii albastru-violet: DuraVision BlueProtect

Soluția ZEISS pentru filtrarea luminii albastru-violet: DuraVision BlueProtect

Lumina albastru-violet este peste tot, dar intensitatea ei variază foarte mult

Cele 2 “fețe” ale luminii albastru-violet:

Reglează ritmul biologic circadian
Există dovezi care arată că lumina albastră cu spectrul între 400 și 520 nm și cu un maxim la 460 nm, este deosebit de importantă pentru regularizarea melatoninei din corpul uman, proces care influențează ritmul biologic circadian și starea generală de bine.

 

Crește riscul de degenerescență maculară
Pe de altă parte, există dovezi care demonstrează că expunerea pe termen lung la lumină albastru-violet cu lungime de undă sub 460 nm, cu un maxim la 440 nm, contribuie la deteriorarea foto-chimică a retinei, crescând riscul de degenerescență maculară (fenomen cunoscut sub numele “lumina albastră periculoasă”).

Cerințele de filtrare a luminii albastru-violet
Expunerea la lumina dăunătoare albastru-violet, variază mult în interior (încăpere) și în exterior (aer-liber). Este deosebit de important să existe o filtrare (adecvată) a luminii albastru-violet în concordanță cu intensitate ei.

Filtrarea luminii albastru-violet la 440 nm și lungimi de undă inferioare are un impact minor asupra ritmului circadian, oferind în același timp protecție împotriva degenerescenței maculare.

 

DuraVision BlueProtectNou
Soluția optimă pentru activități desfășurate în interior

ZEISS DuraVision BlueProtect este un tratament special pentru lentile, care se adresează în special persoanelor care petrec mult din timpul lor în interior și sunt expuse la lumina albastru-violet de la iluminatul cu LED-uri, precum și la cea care provine de la ecrane TV, monitoare de calculator, tablete sau smart phone-uri.

Tratamentul ZEISS DuraVision BlueProtect reflectă parțial lumina albastru-violet provenind din aceste surse, împiedicând lumina să intre în ochi. Acest tratament ZEISS reduce transmisia în spectrul 380 ÷ 455 nm (lumina albastră periculoasă) la un indice blue protect BPI de 15, păstrând în același timp un nivel ridicat de transmisie la lungime de undă peste 460 nm

În plus, tratamentul DuraVision BlueProtect vine cu caracteristicile premium ale tratamentelor ZEISS.

În materiale incolore, PhotoFusion și Transitions 1,5/1,6/1,67/1,74 *Caracteristica de întreținere ușoară: ușor de curățat, anti-static, și rezistent la zgârieturi

Sursa: edyoptic


« inapoi la blog
Card fidelitate Descarca Imprima