NOUTATI:

MAGAZINUL NOSTRU OFERA CENTRARE PROFESIONALA PENTRU LENTILE PROGRESIVE,BIFOCALE SAU MONOFOCALE ZEISS,CU AJUTORUL CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DIGITAL COMPUTERIZAT DE CENTRARE DENUMIT ITERMINAL ZEISS!! DuraVision Platinum Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Pret 200 de lei perechea!! Detalii in rubrica LENTILE OCHELARI din categoria PRODUSE! RAME COLECTIA CELINE DION CU ELEMENTE DE CRISTAL SWAROVSKI LA NUMAI 330 DE LEI UN NOU CONCEPT IN OPTICA MEDICALA!VA CONFIGURATI SINGUR OCHELARUL DE SOARE SAU OPTIC! ALEGETI BRATELE,FATA OCHELARULUI,CONTURUL LENTILEI, IN GAME DE CULORI DEOSEBITE!TOTUL 250 LEI! cu lentile optice pretul difera functie de dioptrie! IMPLANT CRISTALIN ALCON CU CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE INCEPAND CU 760 !!

Soluții de intreținere lentile ZEISS

Soluții de intreținere lentile ZEISS

De ce este atât de importantă protecţia şi întreţinerea corectă a lentilelor de ochelari?

  • Lentile de ochelari de înaltă calitate sunt o investiție. O investiție financiară, nu numai pentru vedere mai bună, dar, de asemenea pentru confort sporit și pentru siguranța ta.
  • Curățarea incorectă a lentilelor de ochelari poate duce la zgârieturi microscopice - care sunt inițial invizibile. Treptat, performanţele lentilelor scad şi în cele din urmă este afectată şi calitatea vederii.
  • Zgârieturile nu pot fii înlăturate de pe suprafaţa lentilelor moderne din material plastic sau din sticlă minerală. Lentilele trebuie să fie înlocuite.

Kit curăţare ZEISS

Spray-ul de curăţare a lentilelor ZEISS asigură curățarea temeinică și totuși delicată a lentilelor de ochelari. Pentru a curăța lentilele, pur și simplu pulverizați lichidul pe laveta din microfibră și apoi curățați prin ştergere ambele părți ale lentilei. Suprafețele optice pot fi curățate ușor și complet în exact același mod. Spray-ul nu conține substanțe de curățare agresive care ar putea deteriora lentila, tratamentele sau suprafața optică.

Conține: soluție de curăţat lentile (30 ml) + lavetă microfibră

Şerveţele umede ZEISS

Şerveţelele umede ZEISS asigură curățarea eficientă și rapidă a lentilelor. Serveţelele au o structură extrem de fină pentru a asigura curățarea deosebit de delicată a tuturor lentilelor de ochelari, chiar şi a celor cu tratamente de înaltă calitate. Şerveţelele sunt impregnate cu o combinație unică de doi agenți activi, care sunt de asemenea folosiţi pentru curățarea echipamentelor medicale. Acești agenți nu conţin substanțe de curățare agresive și arome artificiale. Șerveţelele umede ZEISS pot fi de asemenea utilizate pentru curățarea tuturor tipurilor de suprafețe optice sensibile (de exemplu, monitoare LCD, smartphone-uri, tablete PC, laptop-uri, telefoane mobile etc.) cu ușurință și fără urme sau dungi.

Conţine: 30 bucăţi lavete umede

Lavete ZEISS

Lavetă din microfibră ZEISS, pentru îngrijirea tuturor lentilelor de ochelari de înaltă calitate, pentru performanţe de lungă durată. Se foloseşte în combinație cu spray-ul cu soluţie de curăţare a lentilelor ZEISS, sau după clătirea ochelarilor sub jet de apă călduță.

Dimensiune: 15x18 cm, ambalate individual

Sursa: edyoptic


« inapoi la blog
Card fidelitate Descarca Imprima