NOUTATI:

IN ATENTIA PENSIONARILOR BUCURESTENI! PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI A INITIAT PROGRAMUL "OCHELARI PENTRU VARSTA A TREIA" PRIN CARE SE VOR DECONTA 250 LEI DIN COSTUL OCHELARILOR DE VEDERE! Cabinetul nostru ofera consultatii Gratuite pentru pacientii care au trimitere de la medicul de familie!

Consultatii si examinari oftalmologice

NOU! CONSULTATII OFTALMOLOGICE GRATUITE CU MEDICI PRIMARI SI SPECIALISTI

CU MARE EXPERIENTA!

CABINETUL NOSTRU,SITUAT IN STANGA INTRARII PRINCIPALE IN SPITALUL DE OFTALMOLOGIE,OFERA CONSULTATII GRATUITE Intre 9-12,de Luni pana Vineri, pacientilor cu trimitere de la medicul de familie!


Expertul tau pentru o vedere perfecta!
Peste 4.000 de clienti au apelat deja la serviciile clinicii noastre. De acum, cu ajutorul medicilor nostri, oferim solutia completa pentru tine. Totul începe cu un consult oftalmologic.

Optica medicala MIDAVI VISION ofera solutia completa pentru vederea ta! Fie ca ai nevoie de o reteta pentru ochelari, sau vrei sa porti lentile de contact, specialistii nostri îti vor sta mereu la dispozitie!

Scopul nostru este acela de a oferi examinari optice la cel mai inalt nivel, de catre medicii din spital ce detin o extrem de bogata experienta in patologia oftalmologica, astfel incat atat prescriptia de ochelari cat si eventualul diagnostic sunt de o acuratete ireprosabila.

Examenul de baza dureaza circa 30 - 40 de minute, depinzand de numarul de teste ce vor fi solicitate. In general, cei mai multi doctori vor incepe prin a pune cateva intrebari de baza. Ei se vor interesa de anumite probleme de vedere care le sesizati, cum ar fi durata afectiunii si modul in care va afecteaza. De asemenea vor fi si intrebari legate de ultimul examen oftalmologic, orice problema anterioara avuta la ochi, ocupatie, hobyuri, starea generala a sanaratii, reactii alergice si prescriptia ultimului tratament medical administrat. Scopul acestor intrebari este de ai crea doctorului o idee desprea factorul care a deteriorat vederea dumneavoastra.

 

Consultatii pentru copii

De curand, cabinetul nostru ofera consultatii pentru copii cu aparatura speciala, astfel controlul ortoptic va fi o simpla joaca pentru cei mici, dar si de o precizie folosifoare in scop medical. Fiecare copil va primi cate un cadou surpriza, ales special pentru a elimina celebra frica de doctor.

 

Controlul regulat

Examinarea periodica a ochilor este cea mai buna metoda pentru protejara vederii deoarece poate detecta probleme in stagiul prematur ,cand majoritatea pot fi inca tratate. Examinarile regulate le vor da o sansa specialistilor sa va ajute in corectarea sau adaptarea schimbarilor de vedere si va vor da sfaturi pentru reducerea oboselii si ingrijirea ochilor.

De ce sa apelati la noi?

Echipa de profesionisti

Cu o experienta impresionanta in domeniu, membrii echipei noastre va vor pune la dispozitie toate cunostintele pe care le detin pentru a va reda vederea agera.

Orientare catre client

Indiferent de problema pe care o aveti, la noi veti primi intotdeauna cele mai adecvate solutii in vederea rezolvarii acesteia, pentru ca suntem dedicati intru totul clientilor nostri.

Gama variata de produse

Pentru ca ne dorim sa multumim chiar si cel mai exigent client, oricare ar fi gusturile acestuia, va oferim rame si lentile potrivite pentru orice fel de persoana si orice fel de problema de vedere.

Locatie usor accesibila

Fiind amplasata in centrul Bucurestiului, clinica noastra este usor accesibila indiferent de zona in care locuiti, fie ca folositi masina personala, fie transportul in comun. Link harta: click aici

Card fidelitate Descarca Imprima