NOUTATI:

MAGAZINUL NOSTRU OFERA CENTRARE PROFESIONALA PENTRU LENTILE PROGRESIVE,BIFOCALE SAU MONOFOCALE ZEISS,CU AJUTORUL CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DIGITAL COMPUTERIZAT DE CENTRARE DENUMIT ITERMINAL ZEISS!! DuraVision Platinum Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Pret 200 de lei perechea!! Detalii in rubrica LENTILE OCHELARI din categoria PRODUSE! RAME COLECTIA CELINE DION CU ELEMENTE DE CRISTAL SWAROVSKI LA NUMAI 330 DE LEI UN NOU CONCEPT IN OPTICA MEDICALA!VA CONFIGURATI SINGUR OCHELARUL DE SOARE SAU OPTIC! ALEGETI BRATELE,FATA OCHELARULUI,CONTURUL LENTILEI, IN GAME DE CULORI DEOSEBITE!TOTUL 250 LEI! cu lentile optice pretul difera functie de dioptrie! IMPLANT CRISTALIN ALCON CU CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE INCEPAND CU 760 !!

Despre noi

Intotdeauna vom furniza clientilor nostri cele mai noi cunostinte si tehnologii in vederea intretinerii si protectiei ochilor . Continuati sa ne vizitati website-ul pentru ultimile stiri in optica medicala si oferte speciale. Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra cu aceleasi servicii de inalta calitate care ne-au personalizat de-a lungul anilor si ne definesc in prezent ca si companie.

Am introdus consultatiile speciale pentru copii, acestia, pe langa faptul ca nu vor sesiza controlul ortoptic, se vor si distra, totul parand ca un simplu joc. Acest lucru este posibil numai cu ajutorul unor aparate speciale, ultramoderne.

De ce sa apelati la noi?

Echipa de profesionisti

Cu o experienta impresionanta in domeniu, membrii echipei noastre va vor pune la dispozitie toate cunostintele pe care le detin pentru a va reda vederea agera.

Orientare catre client

Indiferent de problema pe care o aveti, la noi veti primi intotdeauna cele mai adecvate solutii in vederea rezolvarii acesteia, pentru ca suntem dedicati intru totul clientilor nostri.

Gama variata de produse

Pentru ca ne dorim sa multumim chiar si cel mai exigent client, oricare ar fi gusturile acestuia, va oferim rame si lentile potrivite pentru orice fel de persoana si orice fel de problema de vedere.

Locatie usor accesibila

Fiind amplasata in centrul Bucurestiului, clinica noastra este usor accesibila indiferent de zona in care locuiti, fie ca folositi masina personala, fie transportul in comun. Link harta: click aici

Card fidelitate Descarca Imprima