NOUTATI:

MAGAZINUL NOSTRU OFERA CENTRARE PROFESIONALA PENTRU LENTILE PROGRESIVE,BIFOCALE SAU MONOFOCALE ZEISS,CU AJUTORUL CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DIGITAL COMPUTERIZAT DE CENTRARE DENUMIT ITERMINAL ZEISS!! DuraVision Platinum Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Pret 200 de lei perechea!! Detalii in rubrica LENTILE OCHELARI din categoria PRODUSE! RAME COLECTIA CELINE DION CU ELEMENTE DE CRISTAL SWAROVSKI LA NUMAI 330 DE LEI UN NOU CONCEPT IN OPTICA MEDICALA!VA CONFIGURATI SINGUR OCHELARUL DE SOARE SAU OPTIC! ALEGETI BRATELE,FATA OCHELARULUI,CONTURUL LENTILEI, IN GAME DE CULORI DEOSEBITE!TOTUL 250 LEI! cu lentile optice pretul difera functie de dioptrie! IMPLANT CRISTALIN ALCON CU CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE INCEPAND CU 760 !!

Despre ochelari

Ochelarii de vedere

Ochelarii de vedere sunt dispozitive medicale cu rol de corectie al afectiunilor oculare, care au lentile cu dioptrie (unitate de masura a puterii unei lentile). Pot fi pentru vederea la distanta, la intermediar sau aproape, precum si multifocali.
Ochelarii pentru distanta sunt ochelarii folositi pentru activitatile care implica vederea de departe: la condus, pentru activitati sportive, la plimbare, la cinema, etc.
Ochelarii pentru aproape sunt de obicei ochelari folositi pentru citit sau activitati care implica vederea de aproape, pâna la 40 de cm.
Ochelarii pentru intermediar (lentile degresive) au aparut ca o consecinta a nevoii de mai mult confort în spatiul de lucru sau, în general, în încapere. Acestia sunt ideali pentru a fi folositi la birou, la calculator, pentru privitul la televizor sau pentru hobby. Ofera confort sporit în zona de aproape precum si la intermediar.
Ochelarii multifocali (lentile progresive) ofera confort la toate cele trei distante: aproape, intermediar si distanta.

 

Ochelarii de citit

Ochelarii de citit sunt montati direct cu dioptria pentru aproape. Acestia pot fi folositi doar la citit. Au o forma aparte pentru a proteja ochiul si trebuie purtati pe varful nasului, pentru a evita sa priviti prin ei cand ridicati privirea. Tehnologia ochelarilor pentru citit de inalta calitate este perfectionata si modernizata continuu pentru a oferi confort maxim si vedere optima. Designul este rezultatul experientei indelungate si a cunostiintelor precise din domeniul opticii si al fizionomiei umane.

Card fidelitate Descarca Imprima