NOUTATI:

MAGAZINUL NOSTRU OFERA CENTRARE PROFESIONALA PENTRU LENTILE PROGRESIVE,BIFOCALE SAU MONOFOCALE ZEISS,CU AJUTORUL CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DIGITAL COMPUTERIZAT DE CENTRARE DENUMIT ITERMINAL ZEISS!! DuraVision Platinum Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Pret 200 de lei perechea!! Detalii in rubrica LENTILE OCHELARI din categoria PRODUSE! RAME COLECTIA CELINE DION CU ELEMENTE DE CRISTAL SWAROVSKI LA NUMAI 330 DE LEI UN NOU CONCEPT IN OPTICA MEDICALA!VA CONFIGURATI SINGUR OCHELARUL DE SOARE SAU OPTIC! ALEGETI BRATELE,FATA OCHELARULUI,CONTURUL LENTILEI, IN GAME DE CULORI DEOSEBITE!TOTUL 250 LEI! cu lentile optice pretul difera functie de dioptrie! IMPLANT CRISTALIN ALCON CU CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE INCEPAND CU 760 !!

Despre tensiunea intraoculara

Despre tensiunea intraoculara

Tensiunea intraoculara are o valoare medie de 16 mm/Hg +/– 5 unitati. Ca si in cazul tensiunii arteriale, valoarea tensiunii oculare variaza in conditii de stres, emotii negative, aport crescut de lichide, cafeina, condimente, consum de bauturi slab alcoolizate.
Aceste situatii duc la cresterea tensiunii intraoculare peste limita normalului in cazul persoanelor predispuse la glaucom.
Cresterea tensiunii intraoculare atrage dupa sine modificari ale fundului de ochi si modificari ale campului vizual. Dar inainte de a se declansa aceste modificari ireversibile, singurul semn ce poate fi detectat de oftalmolog este cresterea tensiunii intraoculare. 
ATENTIE! Glaucomul se instaleaza in tacere, nu doare, dar te lasa orb. Iar odata declansat reprezinta o boala pentru toata viata, care necesita tratament permanent si controale periodice la oftalmolog.

Va asteptam pentru verificarea tensiunii pana nu este prea tarziu!


« inapoi la sfaturi
Card fidelitate Descarca Imprima