NOUTATI:

MAGAZINUL NOSTRU OFERA CENTRARE PROFESIONALA PENTRU LENTILE PROGRESIVE,BIFOCALE SAU MONOFOCALE ZEISS,CU AJUTORUL CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DIGITAL COMPUTERIZAT DE CENTRARE DENUMIT ITERMINAL ZEISS!! DuraVision Platinum Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Pret 200 de lei perechea!! Detalii in rubrica LENTILE OCHELARI din categoria PRODUSE! RAME COLECTIA CELINE DION CU ELEMENTE DE CRISTAL SWAROVSKI LA NUMAI 330 DE LEI UN NOU CONCEPT IN OPTICA MEDICALA!VA CONFIGURATI SINGUR OCHELARUL DE SOARE SAU OPTIC! ALEGETI BRATELE,FATA OCHELARULUI,CONTURUL LENTILEI, IN GAME DE CULORI DEOSEBITE!TOTUL 250 LEI! cu lentile optice pretul difera functie de dioptrie! IMPLANT CRISTALIN ALCON CU CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE INCEPAND CU 760 !!

Intretinerea ochelarilor

Intretinerea ochelarilor

Pentru a va proteja investitia facuta, va prezentam cateva sfaturi foarte importante care vor asigura ochelarilor dumneavoastra o viata cat mai indelungata:

  • imagine

    Intotdeauna, inainte de curatare, lentilele trebuiesc umezite cu un pulverizator special sau, in lipsa acestuia, cu apa de la robinet .Pentru stergere folositi o carpa cu microfibre sau o hartie moale.

  • imagine

    Niciodata sa nu sprijiniti ochelarii cu fata in jos, pe propriile lentile. Locul cel mai bun pentru pastrare este in cutia lor.

  • imagine

    Intotdeauna sa folositi ambele maini cand va puneti sau dati jos ochelarii .In acest mod ochelarii vor ramane calibrati pentru o perioada mai mare de timp


« inapoi la sfaturi
Card fidelitate Descarca Imprima